網域名稱俱樂部

返回   網域名稱俱樂部 > 網域名稱討論 > 網域名稱綜合討論

主題工具
舊 2013-01-28, 07:31 PM
哈啦 的頭像
哈啦 哈啦 目前離線
論壇管理員

註冊日期: 2002-05-28
預設 域名詢價英文例句匯編

感謝IdeaGuy版友斧正,給予最佳的英文指導。 也歡迎大家隨時補充或提問。

Hello, is this domain for sale?
這個域名要賣嗎?

How much are you asking for this domain?
這域名您要價多少?

I wouldn't rule it out, but it would have to be a very substantial offer as I'm currently using this domain for my business.
我不排除這個可能,但您須給我一個很不錯的價格,因為我有在使用這個域名。

The current asking price is $*****.
目前的價格是*****美元。

The current asking price is $***** or OBO.
目前的定價是*****美元,或者最好的出價。

I would consider any serious offers.
我會考慮任何認真的出價。

I am considering offers in the ( low, mid or high) $xx,xxx range.
我只考慮(低、中、高)五位數的價錢。

I would not consider any offers of less than $****.
我不會考慮接受低於****美元以下的價錢。

I'd prefer to use abc's escrow service and would be willing to pay(split) the escrow fee..
我比較喜歡使用abc的中介服務並且由我付(均攤)中介費用。

Thank you for your offer, unfortunately I'd have to decline. We've already received offers above well above $***** (the person's offer). We'd only consider offers in the $xx,xxx range.
謝謝您的出價,但我必須拒絕。我們收過最好的報價是*****美元。我們目前只考慮五位數的報價。

My best offer is $****.
買方:我最高能出到****美元。
賣方:我最低能接受****美元。

It's my best offer.
這是我最好的報價。

I'd like to make a deal, but you'll need to do better on the price.
我很想達成交易,但您必須在價格上更好才行。

Thanks for your inquiry.
謝謝您的來信詢價。

Are you interested in this domain ****.com?
您有興趣買這域名嗎?

I could go up to $*****, but that would be my final offer.
我能提高價錢到*****美元,這是我最後的出價。

Let's have a deal at $****.
就讓我們在****美元達成這個交易吧。

您是網站站長嗎?歡迎到站長俱樂部 一起討論吧。
按我看版規
code.club
回覆時引用此篇文章
舊 2015-12-12, 12:04 AM
wantgo wantgo 目前離線
初級會員

註冊日期: 2006-02-20
發送 MSN 消息給 wantgo
預設

太棒了!正好有這個需求~~~謝謝大大分享!!!
www.motel.pro MOTEL聨盟
回覆時引用此篇文章
舊 2015-12-12, 12:24 PM
wwd wwd 目前離線
進階會員

註冊日期: 2008-08-02
住址: Taipei
預設

非常實用,這可嘉惠很多版友。
回覆時引用此篇文章
舊 2023-07-29, 10:38 AM
哈啦 的頭像
哈啦 哈啦 目前離線
論壇管理員

註冊日期: 2002-05-28
預設

謝謝您的出價,然而,我們已收過許多高x位數的出價了。我們依然在使用這個域名,基本上尚無出售的計劃。但如果有y位數的出價,我們是可以考慮出售。

Thank you for your offer. However, we have already received many high x-figure offers. We are still using this domain and have no plans to sell it at the moment. However, if there is a y-figure offer, we would consider selling it.

您好,請問您對這個域名有興趣嗎?這域名目前有機會可以購買,歡迎您出價。謝謝。

Hello, are you interested in this domain? This domain is currently available for purchase and we welcome your offer. Thank you.

您是網站站長嗎?歡迎到站長俱樂部 一起討論吧。
按我看版規
code.club
回覆時引用此篇文章

主題工具

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼