網域名稱俱樂部

返回   網域名稱俱樂部 > 其他 > 影音及閑聊測試區

主題工具
舊 2016-03-04, 02:43 AM
哈啦 的頭像
哈啦 哈啦 目前離線
論壇管理員

註冊日期: 2002-05-28
預設 好音樂分享

Hand in hand
On the warm sand
We are walking
Barefoot and free
In your eyes
I see blue skies
Reflection
And everything is blue and blurry
Kissed by sun
Loved by waves
We’re so happy at this lovely place
No sorries
No worries
Let it always be
Chorus:
A sunny day,
Oooooh
Just for you and me
Oooooh
A sunny day
Oooooh
Oooooh
A sunny day
Your embrace
And your smiling face
Are making
Every moment miraculous
I believe
As long as we live
Our love will be
Deep and true and cloudless
Take my heart
Take my soul
All I need is you to be whole
No sorries
No worries
Chorus:
A sunny day
Oooooh
Just for you and me
Oooooh
A sunny day
Oooooh
Oooooh
A sunny day

您是網站站長嗎?歡迎到站長俱樂部 一起討論吧。
按我看版規
code.club
回覆時引用此篇文章
舊 2016-03-06, 06:28 PM
哈啦 的頭像
哈啦 哈啦 目前離線
論壇管理員

預設

按我看版規
code.club
回覆時引用此篇文章
舊 2016-03-06, 06:32 PM
哈啦 的頭像
哈啦 哈啦 目前離線
論壇管理員

預設

按我看版規
code.club
回覆時引用此篇文章
舊 2016-03-07, 02:41 PM
Webii Webii 目前離線
進階會員

註冊日期: 2009-06-07
預設 山口百恵 - いい日旅立ち

山口百惠 是 梅艷芳、張國榮、陳百強、江蕙、鞏俐、周慧敏 等許多傳奇明星的偶像,
棒球(野球)傳奇王貞治曾說他最欣賞的藝人明星是山口百惠;

單親家庭(由母親扶養)的山口百惠為了幫忙分擔家計,
於十三歲時參加日本某歌唱大賽 獲得第二名。
十四歲發行首張唱片出道即成為日本偶像歌手,
十五歲成為影視歌三棲的一線明星,
十八歲時成為日本人氣最高的偶像,
二十一歲在演藝事業如日中天時, 宣布與長年合作的男主角三浦友和結婚並完全引退,
成為日本演藝界的傳奇...

國中時看過她的電視劇錄影帶,
真是個很早熟/早慧 又清純的明星

此篇文章於 2016-03-08 12:18 PM 被 Webii 編輯。
回覆時引用此篇文章
舊 2016-03-07, 03:00 PM
進階會員

預設 山鳩 - Momoe Yamaguchi 山口百惠 電影"絕唱" 主題曲

山鳩 - Momoe Yamaguchi 山口百惠 電影"絕唱" 主題曲

此篇文章於 2016-03-07 10:11 PM 被 Webii 編輯。
回覆時引用此篇文章
舊 2016-03-10, 02:36 PM
進階會員

預設 Galaxy Express 999-銀河鐵道999

Galaxy Express 999-銀河鐵道999

回覆時引用此篇文章
舊 2016-03-10, 04:05 PM
668 的頭像
668 668 目前離線
進階會員

註冊日期: 2004-04-14
預設

舊 2016-03-18, 09:57 PM
哈啦 的頭像
哈啦 哈啦 目前離線
論壇管理員

預設

按我看版規
code.club
回覆時引用此篇文章
舊 2016-03-18, 10:56 PM
進階會員

預設

好歌

我原以為那是 John Denver 唱的,
他們的聲音有點像 ^^

回覆時引用此篇文章
舊 2016-03-18, 11:02 PM
進階會員

預設 With a little help from my friends - Joe Cocker

With a little help from my friends - Joe Cocker

Written by John Lennon and Paul McCartney

Joe Cocker 唱得比原唱 披頭四 更震攝人心,
Joe Cocker 的也成為經典

回覆時引用此篇文章

主題工具

發文規則
不可以發表新主題
不可以發表回覆
不可以上傳附件
不可以編輯自己的文章

啟用 BB 代碼
論壇啟用 表情符號
論壇啟用 [IMG] 代碼