網域名稱俱樂部

返回   網域名稱俱樂部 > 電子商務與網路行銷 > 線上金流與電子貨幣

主題工具
舊 2010-12-15, 08:00 PM
青狼 青狼 目前離線
進階會員

註冊日期: 2004-07-01
住址: 同福客棧後院
發送 ICQ 消息給 青狼 發送 MSN 消息給 青狼
預設 麻煩幫我解釋AlertPay的回應

我在AlertPay用信用卡認證.但是卻因為輸入過多次錯誤的驗證碼.導致無法再輸入

我寄信給客服他們回我以下內容.但我不了解是甚麼意思.能否麻煩大大幫我翻譯一下

拜託了!

Thank you for contacting AlertPay. My name is Sujit and I am happy to assist you.

As per our record we had send a validation code of (XXXXXX) of your credit card ending number is 0242.

We would request you please confirm with your Bank authorities.

If you still facing any problem please provide us the screen shot of your credit card statement exact error message from 11/21/2010 to till date then we will manually validate your credit card.

Please make sure that the credit card number should appear in your screen shot.

Thank you for your understanding.

Regards,
舊 2010-12-15, 09:47 PM
哈啦 的頭像
哈啦 哈啦 目前離線
論壇管理員

註冊日期: 2002-05-28
預設

We would request you please confirm with your Bank authorities.

我們要求你確認你確實有你的銀行授權。

If you still facing any problem please provide us the screen shot of your credit card statement exact error message from 11/21/2010 to till date then we will manually validate your credit card.

如果你仍遭遇問題,請提供從2010年11月21日迄今的信用卡錯誤訊息的「螢幕畫面」screen shot,我們會以人工方式來確認你的信用卡。

您是網站站長嗎?歡迎到站長俱樂部 一起討論吧。
按我看版規
code.club
回覆時引用此篇文章
舊 2010-12-16, 12:35 AM
青狼 青狼 目前離線
進階會員

預設

感謝哈大的幫忙.這樣看來.會不會是他們誤會我的意思@@

因為我只是驗證碼輸入錯誤太多次導致無法輸入.信用卡方面是沒問題的!
舊 2010-12-16, 12:37 AM
哈啦 的頭像
哈啦 哈啦 目前離線
論壇管理員

註冊日期: 2002-05-28
預設

引用:
作者: 青狼 查看文章
感謝哈大的幫忙.這樣看來.會不會是他們誤會我的意思@@

因為我只是驗證碼輸入錯誤太多次導致無法輸入.信用卡方面是沒問題的!
他們的回信十有八九都是制式回答,或許根本沒有去細查你的狀況。

您是網站站長嗎?歡迎到站長俱樂部 一起討論吧。
按我看版規
code.club
回覆時引用此篇文章
舊 2010-12-16, 01:09 AM
青狼 青狼 目前離線
進階會員

預設

昏倒.那我再用我的破英文溝通看看..感謝哈大 ^^

主題工具